Janne Stenehjem (46) is de nieuwe CEO van STENI AS.

Janne Stenehjem (46) is de nieuwe CEO van STENI AS. Ze is sinds juni 2016 werkzaam bij STENI AS als CHRO, en in november vorig jaar werd ze al benoemd tot interim-CEO.

- Ik ben heel tevreden met de benoeming van Janne Stenehjem tot CEO bij Steni. Als interim-CEO heeft ze een buitengewoon goede indruk gemaakt. Janne heeft de juiste eigenschappen en kwalificaties om leiding te geven aan de verdere ontwikkeling van STENI, aldus bestuursvoorzitter Martin Tisell.

 Stenehjem was eerder directeur HR en business support bij Sparebank 1 BV. Ze heeft een ruime ervaring uit de aannemersbranche. Zo is ze in de periode 2006 - 2013 werkzaam geweest als HR-manager bij Veidekke.

 Stenehjem heeft een master pedagogiek van de Universiteit van Oslo, met een specialisatie in organisatie en leiding. Ze beschikt over een uitgebreide leidinggevende ervaring, onder meer binnen HR, strategie, VGM, marketing en IT.

 Stenehjem is op 8 maart 2017 in haar nieuwe functie begonnen, en ziet ernaar uit om leiding te geven aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf.

 - Ik zie ernaar uit om het bedrijf verder te ontwikkelen, samen met al onze vakkundige medewerkers. Steni is een bedrijf met sterke tradities en een trotse cultuur. Dat zijn goede fundamenten om op verder te bouwen, aldus Stenehjem. Het bedrijf bevindt zich midden in een spannende ontwikkelingsfase en heeft duidelijk omschreven groeiambities. We hebben in de afgelopen periode een aantal grote contracten afgesloten, en we merken dat er in de markt een goede vraag is naar onze geveloplossingen.