Graffiti verwijderen

Het verwijderen van graffiti kan een tijdrovende en frustrerende klus zijn. In dit artikel laten we u zien hoe STENI gevelpanelen er weer als nieuw uit komen te zien na een juiste schoonmaak behandeling.
image description

Kijk hoe gemakkelijk Bjørn graffiti verwijdert– STENI gevelbekleding lijkt als nieuw na een juiste schoonmaak behandeling met de juiste producten en technieken.

Hoe verwijder je graffiti van gevelbekleding.

  1. KIes de juiste producten.
  2. Breng het juiste schoonmaak product aan.
  3. Laat het product inwerken zoals aangegeven in het instructiefilmpje. 
  4. Spoel af met heet water (warmer dan 80°C).
  5. Breng een product zoals schaduw verwijderaar aan.
  6. Spoel weer af met heet water (warmer dan 80°C).

STENI heeft een partnerschap met Blue & Green AS. Zij ontwikkelen en produceren schoonmaakmiddelen voor verschillende soorten oppervlakten. Welk product men moet gebruiken hangt af van de vuiligheid op de gevel. De producten zijn in ieder geval vriendelijk voor de gebruiker maar zeker ook voor het milieu.

“Wanneer men graffiti gaat verwijderen, is het belangrijk om te weten wat voor soort oppervlakte je schoon wilt maken maar ook wat voor soort verf de tagger heeft gebruikt,” zegt Bjørn Longva van PBT Sør-Øst AS, die waarschuwt voor het proberen te verwijderen van graffiti zonder overleg met een professional in de schoonmaak industrie.

“Het is heel belangrijk dat je exact weet hoe je de gevel moet reinigen zodat er geen verf of andere chemicaliën geabsorbeerd kunnen worden door het materiaal op de gevel. Ongeacht welke methode of product je ook gebruikt, heet water is absoluut essentieel.”

In de youtube video van Bjørn zie je dat hij graffiti Remover Red en Graffiti Remover Kilroy van het merk Blue & Green AS gebruikt. Lees meer over deze producten

Kijk hoe gemakkelijk het is om de gevel te reinigen.

image description